Als accountant voor de medici en fiscaal adviseur ontzorgen wij uw medische praktijk. Voor huisartsen, tandartsen, psychologen, fysiotherapeuten en andere medisch specialisten bieden wij een frisse kijk op de medische praktijk. Wij zijn uw accountant voor de zorg!

Natuurlijk staat voor u de professionele zorg voor uw patiënt centraal. Naast uw medische praktijk is er de financiële praktijk. U streeft naar continuïteit en een gezond rendement. Met onderwerpen als kengetallen en omzet, stuurinformatie en personeelsbeleid. Omdat dat voor u geen dagelijkse kost is, kan het krijgen van inzicht en actuele informatie een tijdrovende bezigheid worden.

Daarbij heeft u onder meer te maken met wet- en regelgeving en afspraken met verzekeraars. Daarom vraagt de medische context waarin u onderneemt, om een adviseur die daarin is gespecialiseerd. dat betekent in het kort, hij:

  • Kent u en uw branche
  • Is uw vaste contactpersoon
  • Denkt met u mee
  • Maakt heldere afspraken over de dienstverlening.

Wij publiceren regelmatig artikelen bij Medisch Ondernemen. Hét landelijk platform voor praktijkhouders en -managers in de eerstelijnszorg. Ook vindt u ons op bijeenkomsten zoals de praktijkmanagersdag, de dental expo en de huisartsendag van de LHV

In dynamische omstandigheden bewijst onze actuele branchekennis meerwaarde. Neem gerust vrijblijvend contact op, of vraag een kostenindicatie aan.

 

Huisarts  Tandarts Mondhygiënist Fysiotherapeut Psycholoog

Actueel