Tijdig en volledig inzicht in de praktijk

De basis voor het financieel management is praktijkmanagement. Het financiële management van een praktijk staat of valt bij een goed gestroomlijnde organisatie. Wij ondersteunen eerstelijns zorgondernemers op het gebied van organisatie en beleid, personeel en de inrichting van de financiële systemen.

De basis voor het financieel management ligt bij het (zorg)inhoudelijk praktijkmanagement: wat is de organisatiestructuur, wat is het verdienmodel, hoe is de financiële en administratieve praktijk ingericht? Meten is weten. Dat geldt zeker ook voor de financiële situatie van de zorgondernemer. Net als iedere patiënt is ook iedere eerstelijnspraktijk anders. Daarom bieden wij  financiële rapportages op maat.

Het meest cruciale systeem voor de medici is uiteraard het informatiesysteem waar de patiëntadministratie en declaratie in plaatsvindt. Naast informatie over de patiënten, zorgverlening en dossiervorming bieden wij een zorgondernemer meer informatie. Compleet inzicht in de praktijk. Daarvoor leggen wij zoveel mogelijk directe koppelingen tussen het informatiesysteem, de financiële software en onze Reealtime dashboards. Zo is de informatievoorziening juist, tijdig en volledig.