Het succes van uw praktijk staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang dat u op dit gebied uw zaken goed regelt. De wetgeving  verandert snel. Hoe houdt u de vinger aan de pols? Van Ree HR Consultants kan u dit personeelsadvies bieden.

Denk aan wat er komt kijken bij het aannemen van een medewerker. Vragen die tijdens, maar ook na een dienstverband spelen. Er wordt, om wat voorbeelden te geven, een arbeidsovereenkomst opgesteld, nagedacht over de inschaling van de werknemer, over scholing, over het plannen van functioneringsgesprekken, enzovoort.

Naast bovengenoemde zaken speelt er voor u als werkgever uiteraard nog meer. Hoe is het geregeld met de ziekteverzuimbegeleiding? Heeft u een ziekteverzuimverzekering afgesloten? Is uw risico-inventarisatie- en evaluatie (RIE) op orde? Zijn uw personeelsdossiers volledig? Hoe gaat u op de meest optimale manier om met de regelgeving van de Wet Arbeidsmarkt in Balans? Met een quickscan HR wet- en regelgeving kan uw HR-consultant u vertellen of alles goed geregeld is.

BRANCHES

Onze specialisten

 • M.H.T. (Mathijs) Stoffer MSc

  Senior HR-consultant

 • P. (Perry) Nout

  P. (Perry) Nout

  Salarisadviseur

 • J. (Jolien) van der Kuur RPP Nmbrs CPP

  Salarisadviseur

 • W. (Wim) Domburg

  Salarisadviseur