Een frisse en gezonde praktijk voor de tandarts

Als tandarts doet u uw best voor een gezonde tandartspraktijk waar een frisse wind waait. Van Ree Accountants helpt u bij de basisvoorwaarden. Zonder verdoving.

U wilt uw cliënten de beste zorg bieden, volgens de professionele richtlijnen en wetgeving van uw vakgebied. Ondertussen moet u voor continuïteit van uw tandartspraktijk zorgen. En uw tijd, die kunt u maar één keer gebruiken. Daarom zorgt u voor de beste adviseurs die u helpen zo goed mogelijk te ondernemen.

Aan Van Ree Accountants, gespecialiseerd in vrije beroepen zoals tandarts, hebt u een betrouwbaar en kundig partner. Onze specialisten kennen uw branche en weten wat er speelt. En meer nog: ze kennen u en uw praktijk, dankzij de persoonlijke en proactieve benadering. U hebt bij ons altijd te maken met een vaste contactpersoon.

Of u nu starter, waarnemer of zelfstandig gevestigd tandarts bent of een tandartspraktijk met meerdere vestigingen hebt, wij helpen u met ons totaalpakket financiële, fiscale en administratieve dienstverlening graag ondernemen. In het belang van uw cliënt én uw praktijk.

Hoofdbranche |

Subbranches |

laatste nieuws

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

  • J.H. (Johan) Arends LLM RB

    J.H. (Johan) Arends LLM RB

    Relatiebeheerder

  • H. (Henri) Verhoef

    H. (Henri) Verhoef AA

    Relatiebeheerder