Een frisse en gezonde praktijk voor de tandarts

Als tandarts doet u uw best voor een gezonde tandartspraktijk waar een frisse wind waait. Van Ree Accountants helpt u bij de basisvoorwaarden. Zonder verdoving.

U wilt uw cliënten de beste zorg bieden, volgens de professionele richtlijnen en wetgeving in uw vakgebied. Ondertussen moet u voor continuïteit van uw tandartspraktijk zorgen. En uw tijd, die kunt u maar één keer gebruiken. Daarom zorgt u voor de beste adviseurs die u helpen zo goed mogelijk te ondernemen.

Aan Van Ree Accountants, gespecialiseerd in medische beroepen zoals tandarts, heeft u een betrouwbaar en kundig partner. Onze specialisten kennen uw branche en weten wat er speelt. En meer nog: wij kennen u en uw praktijk, dankzij de persoonlijke en proactieve benadering. U hebt bij ons altijd te maken met een vaste contactpersoon.

Of u nu starter, waarnemer of zelfstandig gevestigd tandarts bent, of een tandartspraktijk met meerdere vestigingen hebt, wij helpen u graag ondernemen. Hiervoor bieden wij ons totaalpakket aan financiële, fiscale en administratieve dienstverlening. In het belang van uw cliënt én uw tandartspraktijk.

Neem gerust contact op met vragen: info@vanreeacc.nl. Ook bieden wij een vrijblijvende demonstratie van Exquise, het pakket voor automatisering van uw tandartspraktijk.

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • W. (Wouter) Bunt AA

  Accountant medewerker

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  L.B.W. (Lennard) de Haas MSc RA

  Accountant medewerker

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Controleleider