Een frisse en gezonde mondzorgpraktijk

Als specialist in de eerstelijns mondzorg doet u uw best voor een gezonde praktijk waar een frisse wind waait. Van Ree Accountants helpt u bij de basisvoorwaarden.

U wilt uw cliënten de beste zorg bieden, volgens de professionele richtlijnen en wetgeving in uw vakgebied. Ondertussen moet u voor continuïteit van uw praktijk zorgen. En uw tijd, die kunt u maar één keer gebruiken. Daarom zorgt u voor de beste adviseurs die u helpen zo goed mogelijk te ondernemen.

Aan Van Ree Accountants, gespecialiseerd in medische beroepen binnen de eerstelijns zorg, waaronder mondzorg, heeft u een betrouwbaar en kundig partner. Onze specialisten kennen uw branche en weten wat er speelt. En meer nog: wij kennen u en uw praktijk, dankzij de persoonlijke en proactieve benadering. U hebt bij ons altijd te maken met een vaste contactpersoon.

Of u nu starter, waarnemer of zelfstandig gevestigd mondhygiënist bent, of een tandartspraktijk ondersteunt als mondhygiënist, wij helpen u graag ondernemen. Hiervoor bieden wij ons totaalpakket aan financiële, fiscale en administratieve dienstverlening. In het belang van uw cliënt én uw mondzorgpraktijk.

Neem gerust contact op met vragen: info@vanreeacc.nl. Ook bieden wij een vrijblijvende demonstratie van onze pakketten voor automatisering van uw praktijk.

Actueel