Betrouwbare periodieke managementinformatie is voor het aansturen van een onderwijsinstelling een must. Deze managementrapportages moeten tijdig beschikbaar zijn en afgestemd op uw specifieke situatie. Ook moeten de opzet en indeling van de diverse informatie, zoals de begroting, de managementrapportages en de jaarrekening, uniform zijn, zodat u de diverse informatiebronnen eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

Belangrijk is een goed evenwicht tussen de mate van gedetailleerdheid en de overzichtelijkheid van de informatie. Met moderne softwarepakketten bieden wij de mogelijkheid om informatie naar diverse inzichten te ordenen (door middel van kostenplaatsen, kostendragers, kostensoorten en dergelijke). Zo kan informatie voor diverse gebruikers worden afgestemd op hun specifieke behoeften.

Als Van Ree Accountants adviseren wij u graag over de opzet van uw managementrapportages. Ook ondersteunen wij onderwijsinstellingen periodiek bij het samenstellen van deze informatie. Een andere optie is een tussentijdse beoordeling van deze informatie, om de betrouwbaarheid ervan verder te vergroten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.