Bij Van Ree Accountants begrijpen dat uw sector unieke uitdagingen kent, waarbij u opereert op het grensvlak tussen commercieel en non-profit. Oorspronkelijk gefinancierd door subsidies, staan onderwijsbegeleidingsdiensten nu voor de uitdaging om zelfstandig te floreren. Deze overgang van een non-profit naar een meer commerciële instelling kan een cultuurverandering met zich meebrengen waar zowel organisaties als medewerkers aan moeten wennen.

Onze dienstverlening richt zich op het ondersteunen van onderwijsbegeleidingsdiensten bij deze complexe veranderingen. Of het nu gaat om consultancywerk op het gebied van onderwijsbegeleiding of gespecialiseerde zorg zoals dyslexiezorg, wij begrijpen de diverse eisen die aan uw organisatie worden gesteld. Vanuit de jeugdzorg tot aan subsidies voor onderwijs aan zieke leerlingen, wij zijn bekend met de specifieke uitdagingen die hieruit voortkomen.

In de afgelopen jaren heeft de sector van onderwijsbegeleidingsdiensten aanzienlijke veranderingen doorgemaakt. Bij Van Ree Accountants staan wij klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste financiële en administratieve keuzes. Voorheen gesubsidieerde instellingen hebben zich ontwikkeld tot commerciële organisaties, wat resulteert in een intensievere concurrentie op de markt en veranderende bedrijfsvoeringseisen. Ons advies is gericht op het waarborgen van een solide administratieve organisatie, transparante verslaggeving en interne beheersing, onmisbaar in deze dynamische tijd voor onderwijsbegeleidingsdiensten.

Wij zijn zijn u graag van dienst in deze uitdagende omgeving. Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met u de financiële stabiliteit en groei van uw organisatie te waarborgen.

Hoofdbranche |

Actueel

Onze specialisten

  • drs. J. (Jaap) Bergman RA

    Directeur/partner

  • J. (Johan) Berkouwer MSc RA

    Directeur/partner

  • M.A. (Marien) Rozendaal RA

    Directeur/partner