Middelbaar beroepsonderwijs in een snel veranderende wereld

Kwaliteitsbewaking en samenwerking met het bedrijfsleven en andere sectoren vragen van het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) voortdurend de aandacht. Van Ree Accountants ondersteunt u graag in deze ontwikkelingen.

Want als er iets over het middelbaar beroepsonderwijs of mbo-instellingen gezegd kan worden, dan is het wel dat ze in ontwikkeling zijn. Er moet in de eerste plaats natuurlijk aandacht zijn voor de kwaliteit van het onderwijs. Maar ondertussen voelen de instellingen vanuit overheid en maatschappij de druk om te streven naar doelmatiger en efficiënter werken en continu verantwoording af te leggen. Leermogelijkheden in bedrijven dienen optimaal te worden benut. Als gevolg van overheidsbezuinigingen moet zo efficiënt mogelijk worden omgegaan met beperkte middelen. Door afstemming of samenwerking met vmbo- en hbo-instellingen moet worden ingespeeld op de toenemende verticalisering. Naast de controle van de jaarrekening van middelbaar beroepsonderwijsinstellingen kunnen wij u in deze dynamische omgeving met de vele vraagstukken van dienst zijn.

En zo speelt er meer. We kennen de actualiteit. En juist vanuit die grondige voorkennis willen we u als mbo-instelling graag van dienst zijn bij het realiseren van uw prioriteiten.

Hoofdbranche |

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • mr. drs. G.J. (Gerlof) de Jong RA

  Directeur/partner/ Corporate Governance Adviseur

 • J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  Directeur/partner

 • R. (Rutger) van der Weerd RA MSc

  R. (Rutger) van der Weerd RA MSc

  Directeur/partner

 • J.A. (Albert-Jan) van Ginkel RA MSc

  J.A. (Albert-Jan) van Ginkel RA MSc

  Directeur Vaktechniek

 • J. (Jaap) Goossen RA MSc

  Directeur/partner