Aandacht voor de huisarts

Nee, natuurlijk loopt u niet de hele dag met een stethoscoop om uw nek. Als huisarts bent u veel meer dan de geneesvrouw of geneesheer zoals patiënten u zien. U bent ondernemer. En werkgever. En nog zoveel meer. In al die facetten is Van Ree Accountants uw financiële dokter.

De accountant voor huisartsen

Van Ree Accountants helpt u graag beter ondernemen!

Van Ree Accountants bemoeit zich niet met naalden, maar doet wel graag een scan van uw praktijk. Om maar een voorbeeld te noemen. Met zo’n scan kunnen we namelijk uw risico’s en mogelijkheden op financieel en fiscaal gebied in kaart brengen. We adviseren u ook bij de overgang van uw praktijk naar een gezondheidscentrum; een gang die veel zelfstandig huisartsen in hun carrière maken. We begeleiden u financieel bij de opstart, uitbreiding, inkrimping, verkoop of beëindiging van uw praktijk.

En natuurlijk maken we ons ook druk om uw administratie, uw jaarstukken en belastingaangiften. Van Ree Accountants geeft huisartsen een flinke portie persoonlijke aandacht, zoals u gewend bent die te geven aan de patiënten in uw praktijk.

Hoofdbranche |

laatste nieuws

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J.H. (Johan) Arends LLM RB

  J.H. (Johan) Arends LLM RB

  Relatiebeheerder

 • W. (Wouter) Bunt AA

  Relatiebeheerder

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • H. (Henri) Verhoef

  H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Relatiebeheerder