Passende zorg voor elke welzijnsinstelling

Juist in tijden van verandering is het belangrijk voor welzijnsinstellingen zelf de touwtjes in handen te houden. Van Ree Accountants helpt u graag tijdig in te spelen op wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Welzijnsinstellingen staan voor grote uitdagingen. Onder andere het huidige politieke beleid dwingt welzijnsinstellingen de krachten te bundelen en een steeds groter scala aan dienstverlening aan te bieden. Dit werkt vervolgens een onvermijdelijke groei in de hand, wat intern tot de nodige druk kan leiden.

Als welzijnsinstelling bent u genoodzaakt voortdurend te professionaliseren, zodat u altijd adequaat op alle veranderingen kunt inspelen. Een gezonde basis daarvoor legt u door uw governancestructuur goed in te richten. U dient feitelijk juist en tijdig te rapporteren en te voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving.

Overigens kan het natuurlijk zo zijn dat uw organisatie vooral kampt met bezuinigingen vanuit de lokale overheid of krimpende subsidiepotjes, waardoor van groei minder of geen sprake is. In dergelijke gevallen is een goede reservevorming, die echter door gemeenten meer en meer wordt ingeperkt, van belang.

Van Ree accountants biedt welzijnsinstellingen een adviseur en sparringpartner die de organisatie op alle niveaus van dienst is. Denk aan audit & assurance, accountancy, finance consultancy, managementadvies, HR-advies en interim- & detacheringswerkzaamheden. We helpen u met betrouwbare (meerjaren)begrotingen en prognoses om adequaat en tijdig in te kunnen spelen op mogelijke risico’s en ontwikkelingen. Ook verzorgen we voor u betrouwbare (tussentijdse) rapportages en analyses, een goede planning- en controlcyclus, een adequaat systeem van risicomanagement en een goed geoliede administratieve organisatie en interne beheersing.

Zowel in tijden van groei als in tijden van krimp staan we voor u klaar met passende financiële, fiscale en administratieve zorg.

Hoofdbranche |

laatste nieuws

Onze specialisten

 • drs. A.H.J. (Arwin) Kraaij RA

  drs. A.H.J. (Arwin) Kraaij RA

  Directeur/partner

 • J.C. (Johan) Hille MSc

  J.C. (Johan) Hille MSc

  Relatiebeheerder

 • drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  Accountant medewerker

 • L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  Relatiebeheerder

 • A. (Arjen) Hoogenboom AA

  A. (Arjen) Hoogenboom AA

  Vestigingsdirecteur

 • J.A. (Jarne) Vermeer AA

  J.A. (Jarne) Vermeer AA

  Accountant medewerker