Juist in de filantropische sector komt het aan op zuiverheid

Een groot kapitaal heeft ontegenzeggelijk risico’s en uitgerekend in de filantropische sector komt het aan op zuiverheid. Hoe voorkomen vermogensfondsen fraude? Heeft uw vermogensfonds de juiste checks and balances ingebouwd? De specialisten van Van Ree Accountants zijn experts in het inrichten van de juiste procedures. Praktisch en uitvoerbaar.

Binnen de filantropische sector vormen de vermogensfondsen een belangrijk onderdeel, hoewel ze in de regel minder zichtbaar zijn dan fondsenwervende instellingen. Als vermogensfonds hebt u de beschikking over een groot kapitaal. Hiermee helpt u andere organisaties hun doelstellingen te realiseren. Nu en in de toekomst. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie over vijftig jaar nog bestaat? Welk vermogensbeleid hanteert u?

De specialisten van Van Ree Accountants helpen u in al deze uitdagingen op weg. Natuurlijk staan we u ook terzijde bij fiscale vraagstukken, zoals het aanvragen van een ANBI, de daarbij behorende wetgeving en de controle van de jaarrekening. We zijn dan wel geen filantroop, maar we doen ons uiterste best. Profiteer van onze kennis en expertise!

Hoofdbranche |

Actueel

Onze specialisten

  • Arjen Hoogenboom

    A. (Arjen) Hoogenboom AA

    Directeur/partner

  • Arwin Kraaij

    drs. A.H.J. (Arwin) Kraaij RA

    Directeur/partner