Een accountant die de notaris verder brengt

Als notaris vindt u het misschien ingewikkeld of niet interessant de financiële en administratieve aspecten van uw praktijk te managen. Van Ree Accountants doet niets liever dan uw financiële situatie inzichtelijk maken en uw administratie efficiënt verwerken.

Dankzij onze specialistische kennis van de notarisbranche zijn we in staat uw cijfers klip en klaar te presenteren. Uw jaarcijfers worden in jip-en-janneketaal toegelicht. U ontvangt maandelijks per mail een begrijpelijk en overzichtelijk dashboard met grafieken. Met één klik op de knop beschikt u zo over alle relevante, actuele cijfers.

Maar Van Ree Accountants kijkt natuurlijk breder dan alleen naar uw cijfers. Wij adviseren bijvoorbeeld over de toe te passen strategie voor uw notariskantoor, door te kijken wat bij de notaris, het notariskantoor en de vestigingsplaats past. Daarnaast begeleiden wij, indien gewenst, de overdracht van uw kantoor van begin tot eind.

Dat alles aan de hand van een persoonlijk adviseur die uw branche kent en inspeelt op de ontwikkelingen. Bespaar tijd en geld, vernieuw uw administratieve proces en neem een notariaatspecialist van Van Ree Accountants in de arm.

Hoofdbranche |

Actueel

Onze specialisten

  • M.A. (Marien) Rozendaal RA

    Directeur/partner