Wij pleiten altijd in het voordeel van de advocaat

Heeft u als advocaat kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan? Dan doen we u een belofte: Van Ree Accountants pleit in uw voordeel. Altijd!

Brancheorganisaties en overheid stellen voortdurend nieuwe eisen aan u, als advocaat en aan uw advocatenpraktijk. Deze werken in veel gevallen linea recta door in uw interne processen, financiële administratie en verslaglegging. Wat u betreft is dat allemaal prima, zolang de continuïteit van uw advocatenkantoor maar niet in gevaar komt.

U wilt graag uw cliënten optimaal bedienen en niet te veel tijd verliezen aan taken waar u niet voor opgeleid bent. Als u deze taken uitbesteedt, wilt u er zeker van zijn dat deze vakkundig en accuraat uitgevoerd worden zodat u ze met het volste vertrouwen los kunt laten. Omdat u weet dat het goed komt.

Daarom zorgt u voor een vakkundige en betrouwbare adviseur aan uw zijde. Een adviseur die met u meedenkt en de mogelijkheden voor u op een rij zet. Iemand die ook kritisch durft te zijn als dat nodig is. Een adviseur die ervoor zorgt dat een boekenonderzoek van de Belastingdienst geen spannend moment is. Een adviseur die zich tot het uiterste inspant als er een vraag komt van de fiscus.

Van Ree Accountants heeft zulke adviseurs. De specialisten van Van Ree Accountants adviseren en helpen u graag bij alle voorkomende vraagstukken op financieel, fiscaal en administratief gebied. Zij kennen de actualiteiten van de advocatuur, van uw kantoor en de prioriteiten van u als advocaat. Dankzij de korte lijnen kunnen ze u proactief en persoonlijk adviseren; u hebt altijd een vaste contactpersoon.

Of u nu een eenpitter bent of een advocatenkantoor met personeel en meerdere vestigingen hebt, wij helpen u graag met ons totaalpakket financiële, fiscale en administratieve dienstverlening het beste uit uw onderneming te halen. Wij bieden u maatwerk.

Hoofdbranche |

Actueel

Onze specialisten

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Vestigingsdirecteur

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • M.A. (Marien) Rozendaal RA

  Directeur/partner