Betrouwbare en betrokken partner voor de kinderopvang

Als een betrouwbare en betrokken partner wil Van Ree Accountants kinderopvangorganisaties bijstaan in alle ontwikkelingen en uitdagingen.

En die zijn er. Denk bijvoorbeeld aan de consequenties van de Wet harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Aan fiscale vraagstukken zoals op het gebied van vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Het ontstaan van de integrale kindcentra. De samenwerking met onderwijsinstellingen, gemeenten en andere partijen. De juiste toepassing van wet- en regelgeving, administratieve issues: Van Ree Accountants helpt u de weg te vinden.

Behalve op advisering zijn wijk ook gespecialiseerd in de controle van kinderopvangorganisaties. Doordat we precies weten wat er in de sector speelt én dankzij onze kennis van een breed scala aan softwarepakketten waarmee wordt gewerkt, zijn we in staat de accountantscontrole voor uw organisatie op een efficiënte en doeltreffende manier te verzorgen. En zo willen we op allerlei gebieden een betrouwbare en betrokken partner zijn voor de kinderopvang.

Hoofdbranche |

laatste nieuws

Onze specialisten

 • mr. drs. G.J. (Gerlof) de Jong RA

  mr. drs. G.J. (Gerlof) de Jong RA

  Directeur/partner

 • M.A. (Marien) Rozendaal RA

  M.A. (Marien) Rozendaal RA

  Directeur/partner

 • J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  Directeur/partner